FAQ


Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetje: Si mund te gjej shtepi ne shitje ne qytetin tim?

Pergjigje: Ju mund te gjeni shtepi ne shitje ne qytetin tuaj duke perdorur kerkimin tone te avancuar ne faqen kryesore, duke perzgjedhur kategorine "ne shitje", dhe duke specifikuar qytetin dhe zonen tuaj te preferuar.

Pyetje: A ofroni ju sherbime profesionale per blerjen dhe shitjen e proneve?

Pergjigje: Po, ne ofrojme sherbime profesionale te menaxhimit te prones, qe perfshijne blerjen dhe shitjen e prones, analizen e tregut, financa personale, dhe keshillime ligjore.

Pyetje: A mund te me ndihmoni te gjej nje prone me qira per nje afat te shkurter?

Pergjigje: Sigurisht, ne ofrojme prone me qira per nje afat te shkurter si dhe te gjate. Ju mund te perdorni kerkimin tone te avancuar ne faqen kryesore, duke perzgjedhur kategorine "me qira", dhe duke specifikuar afatin tuaj te preferuar.

Pyetje: Cila eshte procedura per te blere nje prone nga ju?

Pergjigje: Procedura per te blere nje prone nga ne fillon me nje takim ne zyre per te diskutuar nevojat dhe preferencat tuaja. Pastaj, ne do te kryejme nje analize tregu dhe do te sugjerojme disa prone te pershtatshme. Ne do te ndihmojme gjithashtu ne negociimin e cmimit dhe ne koordinimin e transaksionit.

Pyetje: Cila eshte ecuria e cmimeve te proneve ne tregun e sotem?

Pergjigje: Ecuria e cmimeve te proneve ne tregun e sotem varet nga shume faktore, si gjendja e tregut, oferta dhe kerkesa, dhe konjuktura ekonomike. Ne ofrojme analizen tone te tregut dhe do te jemi te lumtur te ju ndihmojme te kuptoni ecurine e cmimeve.

Pyetje: A mund te me sugjeroni nje agjent te pronave per te me ndihmuar ne blerjen e nje prone?

Pergjigje: Sigurisht, ne kemi nje staf te eksperteve ne pronat qe mund te ju ndihmojne ne blerjen e nje prone. Na kontaktoni per me shume informacion dhe per nje konsultim te lire.

Pyetje: A ofroni ju sherbime te menaxhimit te prones per pronare te jashtem?

Pergjigje: Po, ne ofrojme sherbime te menaxhimit te prones per pronare te jashtem. Kjo perfshin menaxhimin e qirave, perpunimin e pages