Univers City

Apartamente te ndryshme Univers City

Aty ku nis rrugëtimi i familjes!

APARTAMENTE TË TIPOLOGJIVE TË NDRYSHME
SHKOLLË & KOPSHT PUBLIK
NJËSI TË NDRYSHME SHËRBIMI 
HAPËSIRA TË PËRBASHKËTA REKREATIVE
QENDËR SHENDETËSORE

Kompleks rezidencial me infrastrukturë bashkëkohore


VENDNDODHJA
Kompleksi rezidencial “Univers City” ndodhet në periferi të Tiranës dhe me akses të lehtë për kudo: ٚ
2 minuta larg QTU ٚ
4 minuta larg Spitalit Ushtarak ٚ
10 minuta nga Sheshi “Skënderbej”

SHUMË PRANË QTU! VENDI I PRODUKTEVE E SHËRBIMEVE TË SHUMËLLOJSHME DHE DESTINACION ARGËTIMI PREJ 15 VITESH.

QYTET I RI BRENDA TIRANËS 

KARAKTERISTIKAT

ٚ Kënde lojrash dhe hapësira të gjelbra, të dedikuara për fëmijë ٚ
Standarde të larta ndërtimi

• Fasadë e jashtme me sistem kapot
• Izolim akustik
• Tarraca me termoizolim
• Sistem i testuar me struktura antisizmike ٚ

HAPËSIRAT PËR PARKIM

Parkim nëntokësor në çdo godinë Hapësira të mjaftueshme për nevojat tuaja dhe strukturë qarkullimi e optimizuar Me mundësi blerjeje në ofertë me apartamentin tuaj

ZHVILLIMI I PROJEKTIT

 Univers City është projekt që do të ndërtohet brenda 6 viteve, i konceptuar në dy faza kryesore.

UNIVERS CITY

FACILITETET

Univers City është konceptuar mbi një ide – “Krijimi i një vendi relaksi brenda një metropoli të zhurmshëm. Për të jetuar jetën në maksimum dhe pa shpërqëndrime.

Një ekip shumë dimensional, i dedikuar për një kohë të gjatë, ka punuar për ta përkthyer këtë ide në SHTËPINË TUAJ TË ARDHSHME.Ne jemi të bindur se kur problemet e jetës së përditshme gjejnë një zgjidhje, jeta bëhet më emocionuese dhe më e këndshme.

Ideuar për të gjithë njerëzit, për çdo nevojë, plotësimi i së cilës rrit cilësinë e jetesës së gjithsecilit, Univers City është qyteza e re që po krijohet brenda Tiranës.

Gjithçka është mirë, kur jetoni në Univers City!

PËR INFORMACION,
JU LUTEMI KONTAKTONI
[email protected]
+355 69 67 111 00
www.topdeal.al